Pirkanmaalaiset keittiömestarit valmistivat runsaan aamiaisen Kespro Noutotukun asiakkaille ja talon omalle väelle. Torstaina esivalmisteltiin ja perjantaina olikin jo kova tekemisen meininki keittiössä kello 7. Tarjolla oli tukun omia valmiita tuotteita ja mestarit loihtivat muutaman oman tuotteen pöytään. Kiitosta saatiin erityisesti chiapuddingista, tomaatti-mozzarella-pestopiirakasta ja lohitahnalla täytetystä saaristolaisleivästä, ja pöydät olivatkin täynnä tyytyväisiä asiakkaita koko tapahtuman ajan. Asiakkailla riitti juttua aamiaisesta ja alan ajankohtaisista asioista, ja markkinoimme Pirkanmaan Keittiömestareiden ensi helmikuun Mestareiden illallista Ikaalisissa. Yhteistyö Kespro Noutotukun kanssa sujui hienosti ja olemme iloisia, että saamme olla yhteistyössä heidän kanssaan. Talon väen kanssa sovittiinkin, että ensi vuonna taas tullaan aamiastapahtumaan! Yksi asiakkaista sanoi: "Onpa ihanaa tulla valmiiseen pöytään, eikä ole kiire minnekään; nyt nautin ja maistelen kaikkea." Tällainen kommentti muistuttaa jutun kirjoittajallekin, miksi me mestarit teemme tätä työtä. sihteeri Pirjo Aakkula |
Näytä hakemistoValitse aika:
maaliskuu 2025
Valitse aihe:
Kaikki
Yläpuolelta voit mennä kaikkien juttujen hakemistoon tai valita julkaisukuukauden tai aiheen. Siirry eteen tai taakse päin jutun jälkeen olevilla painikkeilla.
|