Keittiömestarit esitteli Atrian tuotteita FFCR Tampereella - mestareilta kyseltiin alan näkymistä30/1/2024
Pirkanmaan Keittiömestarit oli mukana Fastfood, Café & Restaurant Expossa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa yhteistyökumppanimme Atrian kanssa 24.-25.1.2024. Mestarit maistattivat Atrian Mestari Forsman -tuotteita. Maistatuksessa oli mm. lasagne, juustoinen porokiusaus ja broileria bearnaisekastikkeessa. Kävijöiden suosikki oli lasagne, joka monen mielestä oli mehevää ja maut olivat kohdallaan. Muutkin tuotteet saivat paljon kehuja aidon maun ja helppokäyttöisyyden ansiosta - mestarit suosittelevat kokeilemaan! Kaksipäiväiset messut olivat täynnä riemukkaita kohtaamisia niin vanhojen kuin uusienkin tuttavuuksien kanssa, hyvän ruuan äärellä. Yhteistyökumppanimme loistavien tuotteiden monipuolisten käyttömahdollisuuksien lisäksi monet halusivat keskustella mestareiden kanssa alan nykytilasta ja kehityksestä; mm. työvoiman riittävyydestä, ammattitaidosta ja alan taloudellisesta kestävyydestä. Mestareiden mielestä ravintola-alan vetovoimaa pitää parantaa luomalla kulttuuria, jossa ammattilaiset voivat olla ylpeitä työstään ja työn tekijöiden arvostus lisääntyy; messutapahtumat ovat oiva paikka tuoda esille tätä. Kiitokset Atrialle yhteistyöstä! Rahastonhoitaja Aki > Lue lisää Mestari Forsman -tuotteista: https://mestariforsman.fi/ (eri sivusto; aukeaa uuteen ikkunaan) Kuvissa: Atrian Mestari Forsman -osastolla kokkailivat yhdistyksen puheenjohtaja Ari Myllyniemi (vas.) ja rahastonhoitaja Aki Koivuniemi.
|
Näytä hakemistoValitse aika:
maaliskuu 2025
Valitse aihe:
Kaikki
Yläpuolelta voit mennä kaikkien juttujen hakemistoon tai valita julkaisukuukauden tai aiheen. Siirry eteen tai taakse päin jutun jälkeen olevilla painikkeilla.
|