Lauantaina 20.7.2024 vietettiin jälleen markkinoita Ylöjärven Kurussa. Tapahtuma on jo vakiinnuttanut paikkansa mestareiden kesässä - olihan tämä jo neljäs vuosi, kun tapahtumaan osallistumme. Sää oli helteinen ja paikalle saapuikin markkinakävijöitä sankoin joukoin. Mestareiden teltan paikka oli vaihtunut aiemmasta kasvaneen tilantarpeen vuoksi; moni kävikin heti ensimmäisenä etsimässä mestarit, jotta tiesi mihin suunnistaa nälän iskiessä markkinahumussa. Aikaisemmista vuosista poiketen tarjolla oli suosittujen burgeriemme lisäksi myös tapahtuman pääyhteistyökumppanimme Lamb Westonin ranskalaisista valmistettu loaded fries sekä lisäkeranskalaiset burgereille. Uudet tuotteet otettiin hyvin vastaan ja Lamb Westonin ranskalaisten makua ja rakennetta kehuttiin laajasti. Ne maistuvat hellepäivänä myös mestareille ja moni mestari kertoikin luottavansa vastaavissa perunatuotteissa usein juuri Lamb Westonin tuotteisiin. Loaded fries -annoksen rapeille ranskalaisille makua toi BBQ-kastike Atrian kotimaisen pekonin kanssa. Annos sai täyteläisyyttä Valion huippuherkullisesta cheddarkastikkeesta. Näillä loistavilla raaka-aineilla onnistuminen oli taattua ja annosta kehuttiin vuolaasti. Monet kertoivat odottaneensa koko pitkän vuoden jo klassikoiksi muodostuneita liha- ja lohiburgereitamme. Lohiburgerin remouladekastike yhdessä paistetun lohifileen kanssa sekä lihaburgerin BBQ-kastike, cheddarjuusto ja kotimaisesta Angus-rotukarjan lihasta valmistetut pihvit olivat tutut luotetut makuparit. Vaikka olemme joka vuosi varautuneet aiempaa vuotta isompaan menekkiin, yllätti talvi taas autoilijat ja lohiburgerit loppuivat jo tuntia ennen markkinoiden päättymistä. Onneksi lihaburgeria juuri ja juuri riitti loppuun saakka, joten kaikki halukkaat saivat makumuistoja markkinoilta sekä vatsansa täyteen. Kurun markkinat ovat yksi hyvä esimerkki yhdistyksemme keittiömestareiden valtavan monipuolisesta ammattitaidosta. Hektisimmän noin kolmen tunnin aikana tarjoilimme yli 500 ruoka-annosta. Ilman hyvää etukäteissuunnittelua, esivalmistelua, roolitusta ja rautaisaa vuosien kokemusta kaikki asiakkaat eivät olisi annostaan saaneet. Vaikka parilat meinasivatkin ruuhkassa hyytyä, mestareissa ei vielä näkynyt merkkiäkään väsymyksestä. Kovaa porukkaa! Varmasti myös ensi vuonna tapaamme Kurussa. Mitä tuotteita haluaisit mestareiden silloin loihtivan? Mitä ei missään nimessä saa muuttaa? Kerro se ja muutkin terveisesi meille nettisivujemme yhteydenottolomakkeella. Arvostamme mielipidettäsi! Suurkiitos yhteistyökumppaneillemme Atria, Hartwall, Lamb Weston, Paulig, Rollfoods , Snellman ja Suomen Tuoretukku sekä tässä tapahtumassa meitä tukeneelle Valiolle. Kiitämme myös kaikkia asiakkaitamme sekä mestareita onnistuneista markkinoista! Aki Koivuniemi rahastonhoitaja kuvat: Aarne ja Markku Kommentit on suljettu.
|
Näytä hakemistoValitse aika:
maaliskuu 2025
Valitse aihe:
Kaikki
Yläpuolelta voit mennä kaikkien juttujen hakemistoon tai valita julkaisukuukauden tai aiheen. Siirry eteen tai taakse päin jutun jälkeen olevilla painikkeilla.
|