Kevätauringon hetkittäin helliessä Tamperetta ja Pyhäjärven laineiden liplattaessa Laukontorin rantaan toi markkinoiden vilinä mukanaan tuoksuja, makuja ja lämpimiä kohtaamisia kotimaisen ruokakulttuurin edistämisen merkeissä. Pirkanmaan Keittiömestarit oli tuttuun tapaan keittämässä lohisoppaa Kalamarkkinoilla Suvilaivan kannella. Perinteitä vaalien päätuote oli lohikeitto ja monta vuotta sen lisäksi on ollut myös lohirieska. Tänä vuonna mestarit olivat ideoineet kausituotteeksi korealaishenkisen rapuhodarin. Markkinapäivät menivät hienosti vaikka Suomen sää taas näytti parastaan – perjantaina saatiin nauttia vähän lumesta, mutta muina päivinä aurinko kyllä paistoi ja ihmiset löysivät mestareiden herkkujen äärelle. Markkinat ovat aina hieno tilaisuus nähdä vanhoja tuttuja ja vaihtaa kuulumisia, hyvän ruoan äärellä tietenkin. Kalamarkkinoilla on Keittiömestariyhdistyksessä pitkät perinteet, ja ilman mahtavia yhteistyökumppaneitamme markkinoille osallistuminen ei olisi mahdollista. Jo monta vuotta perunat lohisoppaan olemme saaneet JEPOlta , kermat ja muut maitotuotteet Arla Prolta, vihannekset Suomen Tuoretukulta, leivät ja mestareiden markkinakastamiset Rollfoodsilta sekä logolliset servetit ja muut kertakäyttötuotteet RS-Tukulta. Kiitos teille taas yhteistyöstä. Yhdistys kehottaa lukijoitakin tutustumaan näiden yritysten tuotteisiin! Kiitoksia myös yhdistyksen jäsenille, jotka osallistuitte talkoisiin, sekä asiakkaille, jotka tulitte myös säitä uhmaten nauttimaan mestareiden ruoista. Syksyllä emme ole tulossa näillä näkymin Kalamarkkinoille, koska loppukesä ja alkusyksy on yhdistykselle kiireistä aikaa muiden tapahtumien puitteissa – näistä kuulette lisää myöhemmin! Aarne puheenjohtaja kuvat: Aarne, Aki, Markku Kommentit on suljettu.
|
Näytä hakemistoValitse aika:
saattaa 2025
Valitse aihe:
Kaikki
Yläpuolelta voit mennä kaikkien juttujen hakemistoon tai valita julkaisukuukauden tai aiheen. Siirry eteen tai taakse päin jutun jälkeen olevilla painikkeilla.
|