Lohikeittoa, rapuhodareita ja ripaus kevätsäätä Kalamarkkinoilla![]() 3.5.2025 | Tuttuun tapaan olimme mukana Kalamarkkinoilla Suvilaivan kannella. Perinteitä vaalien päätuote oli lohikeitto ja monta vuotta sen lisäksi on ollut myös lohirieska. Tänä vuonna mestarit olivat ideoineet kausituotteeksi korealaishenkisen rapuhodarin.
Uusi hallitus valittiin kevätkokouksessa![]() 26.3.2025 | Pirkanmaan keittiömestarit ry:n vuosikokous järjestettiin 21.3.2025 Hämeenlinnassa Kanta-Hämeen Tuoretuote Oy:llä. Kokouksessa asialistalla oli muun muassa uuden puheenjohtajan ja kolmen hallituksen jäsenen valitseminen.
> Lue juttu ja katso kuvat 3.4.2025 | Uusi hallitus ja jäsenten vastuualueet löytyvät Hallitus-sivulta. Keittäjämme Isolla kirkolla FFCR-messuilla![]() 22.3.2025 | Olimme töissä FFCR-messuilla 19.-20.3.25 Helsingin Messukeskuksessa yhteistyökumppaneidemme Rollfoodsin ja Arla Pron pisteillä.
> Lue juttu ja katso kuvat Kisällit valloittivat Finlaysonin Palatsissa!![]() 14.3.2025 | Yhdistyksen kisällijäsenet järjestivät Paulan johdolla pop up -ravintolatapahtuman Finlaysonin Palatsissa 3.-4.3.2025 lounas- ja illallisserviisien merkeissä. Tapahtumasta kehkeytyi suuri menestys, jolle toivottiin jatkoa.
> Lue juttu ja katso kuvat |
Seuraa meitä
|
Pirkanmaan Keittiömestarit - Rakkaudesta ruokaan
|
Pirkanmaan Keittiömestarit ry edistää ruokakulttuuria, alan ammattitaitoa ja yhteistyötä alan eri toimijoiden välillä Pirkanmaalla — yhdessä tekeminen, korkeatasoisen keittotaidon kehittäminen sekä ammattitiedon ja -osaamisen jakaminen ovat keskeisiä teemoja yhdistyksessämme.
Järjestämme tapahtumia Pirkanmaalla yhteistyökumppaniemme kanssa ja käymme esittelemässä alaamme kouluissa ja oppilaitoksissa. Osallistumme aktiivisesti valtakunnallisen kattojärjestömme Suomen Keittiömestarit ry:n ja sen muiden alueyhdistysten toimintaan. Haluamme parantaa käsityöalamme tunnettuutta ja arvostusta lisäämällä tietoisuutta siitä Pirkanmaalla ja laajemmin yhteiskunnassa.
|