Ystävänpäivän makumatka -työpaja Tampereella
lauantaina 15.2.2025 klo 10.00-15.00
Opi ja nauti! Tule mukaan Pirkanmaan Keittiömestareiden järjestämälle makumatkalle kokkaamaan ranskalaishenkinen kolmen ruokalajin ystävänpäivämenu keittiömestarin vetämänä. Ota mukaan läheisesi tai ystäväsi, tai buukkaa rento, unohtumaton päivä vaikka itsellesi ja työkavereille.
Työpajan vetää huippukeittiömestari Petri Kerkkänen, joka on työskennellyt mm. Pariisissa OECD- ja UNESCO-edustustoissa. Voit lukea lisää Petristä blogisarjassamme Yhdistyksen mestarit esittäytyvät: klikkaa tästä, niin juttu aukeaa omaan ikkunaan
Tapahtuma kestää noin 5 tuntia, ja sen aikana kokataan kolmen ruokalajin menu. Apunasi on Petrin lisäksi kaksi muuta yhdistyksen keittiömestaria, joten aiempaa kokemusta ruoanlaitosta ei tarvita. Päivä alkaa aamukahvilla ja alustuksella päivän teemaan. Keittiömestarit tuovat essut ja muut työvälineet; saavu sinä vain positiivisella asenteella ja halulla oppia uutta ranskalaisesta keittiöstä ystävän kanssa! Osallistujat saavat reseptit mukaansa kotiin vietäväksi. Työpajassa kokataan:
Kalatartar
* * *
Coq au Vin
* * *
Kurpitsaa ja suklaata
Menu sisältää laktoosia ja gluteenia.
MATKA ALKAA klo 10.00 ja se pidetään Tampereella Prisma Koivistonkylän Makupaja-keittiössä, osoitteessa Lempääläntie 21 (katso Google Mapsissa). Makupaja on Prisman toisessa kerroksessa; portaat yläkertaan ovat Alkon edessä.
HINTA 125 €/henkilö. Varaamisen jälkeen saat sähköpostiin laskun, ja varaus vahvistuu, kun lasku on maksettu viimeistään laskun eräpäivänä. Makumatkalle mahtuu vain 20 osallistujaa, joten varmista paikkasi mitä pikimmin! Varaaminen päättyy viimeistään 3.2.2025.
Työpajan vetää huippukeittiömestari Petri Kerkkänen, joka on työskennellyt mm. Pariisissa OECD- ja UNESCO-edustustoissa. Voit lukea lisää Petristä blogisarjassamme Yhdistyksen mestarit esittäytyvät: klikkaa tästä, niin juttu aukeaa omaan ikkunaan
Tapahtuma kestää noin 5 tuntia, ja sen aikana kokataan kolmen ruokalajin menu. Apunasi on Petrin lisäksi kaksi muuta yhdistyksen keittiömestaria, joten aiempaa kokemusta ruoanlaitosta ei tarvita. Päivä alkaa aamukahvilla ja alustuksella päivän teemaan. Keittiömestarit tuovat essut ja muut työvälineet; saavu sinä vain positiivisella asenteella ja halulla oppia uutta ranskalaisesta keittiöstä ystävän kanssa! Osallistujat saavat reseptit mukaansa kotiin vietäväksi. Työpajassa kokataan:
Kalatartar
* * *
Coq au Vin
* * *
Kurpitsaa ja suklaata
Menu sisältää laktoosia ja gluteenia.
MATKA ALKAA klo 10.00 ja se pidetään Tampereella Prisma Koivistonkylän Makupaja-keittiössä, osoitteessa Lempääläntie 21 (katso Google Mapsissa). Makupaja on Prisman toisessa kerroksessa; portaat yläkertaan ovat Alkon edessä.
HINTA 125 €/henkilö. Varaamisen jälkeen saat sähköpostiin laskun, ja varaus vahvistuu, kun lasku on maksettu viimeistään laskun eräpäivänä. Makumatkalle mahtuu vain 20 osallistujaa, joten varmista paikkasi mitä pikimmin! Varaaminen päättyy viimeistään 3.2.2025.
- Sinun ei tarvitse ilmoittaa muiden mukanasi tulevien osallistujien nimiä. Mahdolliset muutokset henkilömäärässä on ilmoitettava viimeistään 3.2.2025.
- Jos ilmoitat peruutuksesta tai henkilömäärän vähenemisestä viimeistään 3.2.2025, palautamme maksetun osallistumismaksun; tämän jälkeen tulleista peruutuksia emme hyvitä maksua.